✋ Nog maar 2 plekken over deze maand

Slimme keuze!

Je offerteformulier is ontvangen

Deze BN'ers kozen ook voor ons

Alle zekerheden bij Vloerenkameraad?

Deze klanten gingen je voor

 • Avatar Veronique Kroder ★★★★★
  Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer?
  Stop dan nu met zoeken.
  Bij vloerenkameraad ben je aan het juiste adres. In de winkel werd ik door Mo geholpen.
  Mo is de vriendelijkheid zelve, behulpzaam, meedenkend en geduldig.
  Bovendien hebben
  … meer de heren, Aziz en Fathi,het laminaat met zorg gelegd. Krijg alleen maar complimenten over hoe het is gelegd en hoe mooi het laminaat is.
  Echt een aanrader ????????
 • Avatar Lonn Xx ★★★★★
  Ik zou vloeren Kamaraad aan iedereen aanraden. Alles is bespreekbaar en ze denken graag mee, ook financieel gezien. Vloer super netjes gelegd. Ik heb beneden visgraat en boven laminaat, beide zijn super netjes. Ook heb ik mijn trap laten … meer renoveren. Ik krijg veel complimenten. Ze waren de trapkast vergeten te leggen en dit werd meteen kosteloos opgelost met een nieuwe afspraak. Snelle werkers, de vloer lag er zo in. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
 • Avatar Marjolein Kleinman-Nelson ★★★★★
  Bij de Vloeren Kameraad ben ik geholpen voor onze nieuwe vloer met heel veel vriendelijkheid, expertise en fantastische klantenservice. Er werd heel goed advies gegeven over wat goed zou werken voor onze persoonlijke smaak en situatie. … meer
  Vandaag is de vloer gelegd en het is een plaatje. De installateurs werkten heel netjes en hadden ook nog hele goede adviezen. Wij zijn extra 200% tevreden.
 • Avatar DA U ★★★★★
  snelle service en echt vak werk , de 2 jongens die mijn vloer hebben gelegd hebben snel en keurig werk geleverd en alles netjes opgeruimd toen ze klaar waren .
  prijs kwaliteit verhouding is keurig je betaald hier zeker niet teveel voor
  … meer je vloer of het nou pvc of laminaat is alles is van kwaliteit
  Bedankt voor de mooie vloer !
 • Avatar erdal akbiyik ★★★★★
  Vloeren kameraad is een hele professionele bedrijf die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding heeft. Soner mede eigenaar van dit bedrijf is super beleefd, attent en begripvol. Hij probeert al je wensen tegemoet te komen. Hij is erg … meer behulpzaam en denkt mee en ontheft je van al je mogelijke zorgen. Dit bedrijf was bereid om alle profielen op eigen kosten te vervangen in een kleur die ze speciaal voor ons hebben besteld ondanks de profielen er al lagen puur omdat wij de geplaatste profielen niet mooi vonden.
  Verder werd er elke dag gedurende de werkzaamheden (welke niet meer dan 5 dagen voor een drie laags woning van 130m2 duurde) door Soner naar ons gebeld om na te vragen hoe het ging en of alles nog naar wens was.
  De jongens die kwamen plaatsen waren erg professioneel beleefd en snel. Ik heb letterlijk geen enkele negatieve opmerking en raad dit bedrijf iedereen aan! Van ontvangst in de zaak tot het leggen de afrekening en nazorg alles is top!