✋ Nog maar 2 plekken over deze maand

PVC Laminaat

Gratis gelegd & gratis bezorgd

Bij Vloeren Kameraad Beverwijk kiest u een droomvloer, welke door ons gratis wordt gelegd en bezorgd.

1346+ klanten zijn u voorgegaan.

PVC Laminaat vloeren

PVC laminaat vloeren zijn vanwege hun authentieke en exclusieve uitstraling tegenwoordig erg populair! Deze vloeren geven je woning namelijk een prachtige chique uitstraling, zonder dat het veel hoeft te kosten.

Ontdek de onderhoudsarme PVC laminaat vloeren die geluiddempend werken, warmte absorberen en geschikt zijn voor vloerverwarming!

Uitstekend bestand tegen kinderen en vuil. De PVC laminaat vloeren worden nu bovendien ook nog eens gratis bezorgd en gelegd door onze vakmensen.

Wij bieden meer dan 200 soorten PVC vloeren in ons assortiment.
Wil je PVC laminaat vloeren wel eens in het echt zien? Dat kan in onze showroom in Beverwijk, zonder afspraak!

Video afspelen

Voordelen PVC Laminaat vloeren?

Onderhoudsgarantie geheel kosteloos!

Mocht je loop van tijd problemen ondervinden met je vloer, geen paniek.
Vloeren Kameraad heeft voor al zijn klanten een eigen onderhoudsdienst die samen met de klant een gepaste oplossing vindt voor al je vragen en of opmerkingen. Wij geven een onderhoudsgarantie van twaalf maanden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en je hoeft je daarom geen zorgen te maken. Ook na de verkoop staan wij voor jou klaar. Dit betekent dat wij altijd en overal snel kunnen schakelen tussen jou en onze onderhoudsdienst.

Wij zijn pas tevreden als jij héél tevreden bent!

  • Avatar Lonn Xx ★★★★★
    Ik zou vloeren Kamaraad aan iedereen aanraden. Alles is bespreekbaar en ze denken graag mee, ook financieel gezien. Vloer super netjes gelegd. Ik heb beneden visgraat en boven laminaat, beide zijn super netjes. Ook heb ik mijn trap laten … meer renoveren. Ik krijg veel complimenten. Ze waren de trapkast vergeten te leggen en dit werd meteen kosteloos opgelost met een nieuwe afspraak. Snelle werkers, de vloer lag er zo in. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Voor-PVC-LaminaatPVC-Laminaat

Deze BN'ers kozen ook voor de Vloeren Kameraad

0

Tevreden klanten

0

M2 Vloeren gelegd

0

Professionele leggers

Meer dan 200 soorten in ons assortiment

Veelgestelde vragen ?

Vloeren Kameraad installeert vloeren door heel Nederland!
Vanaf 40m2 en binnen een straal van 100km vanaf Beverwijk bezorgen en leggen wij je vloer helemaal gratis voor jou! Woon je buiten deze straal van 100km of heb je minder m2 aan vloer nodig?

Geen probleem! Ook dan zijn wij je graag van dienst, hiervoor wordt een extra toeslag berekend. Kortom, waar je ook in Nederland woont; je kunt altijd bij ons terecht.

Mocht je loop van tijd problemen ondervinden met je vloer, geen paniek. Vloeren Kameraad heeft voor al zijn klanten een eigen onderhoudsdienst die samen met de klant een gepaste oplossing vindt voor al je vragen en of opmerkingen. Wij geven een onderhoudsgarantie van twaalf maanden.

Jazeker! PVC laminaat vloeren zijn vanwege hun authentieke en exclusieve uitstraling tegenwoordig erg populair! Deze vloeren geven je woning namelijk een prachtige chique uitstraling en zijn zeer populair bij klanten met zowel een romantisch als strak interieur. PVC laminaat vloeren zijn prachtig in zowel monumentale panden als nieuwbouwwoningen.

Jazeker! Ondanks dat laminaat een hoge weerstand heeft tegen slijtage en krassen adviseren wij je meubels te voorzien van een beschermende vilt. Naast dat je slijtage en krassen voorkomt schuiven stoelen en banken makkelijker en maakt het minder geluid.

Een ander veelgestelde vraag is; maar ik heb een eettafel stoel met holle poten, ook hier hebben wij een oplossing voor. Laat je bij de aanschaf van een laminaatvloer hierover adviseren door onze specialisten.

Alle laminaatvloeren die wij in ons assortiment hebben zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming. Belangrijk is de keuze van de onderlaag, deze moet een lage warmte weerstand hebben voor een optimaal rendement.

Jazeker! Laminaat heeft na het plaatsen geen behandeling meer nodig. Dus als de vloer klaar is kun je de meubels direct op de vloer plaatsen.

Het onderhouden van een PVC laminaat vloer is erg eenvoudig. Dat is ook de reden dat vandaag de dag veel klanten voor een PVC vloer kiezen. PVC is namelijk 100% waterbestendig.

Met onderstaande tips heb je langer plezier van jouw laminaatvloer!

Voorkom los vuil

Zand en vuil zijn als schuurpapier voor je vloer. Stofzuig daarom regelmatig of haal een vloerwisser over de vloer. Om de inloop van zand en vuil te beperken, plaats je een schoonloopmat bij de ingang van je woning.

Voorzie meubels van vilt

Meubels die verschoven worden geven een grote kans op krassen. Tafel en stoelen zijn hiervan de bekendste voorbeelden. Voorzie deze van viltglijders en houd de kwaliteit van het vilt in de gaten. Zo blijf je ernstige beschadigingen van je vloer voor.

Gebruik geen huishoudelijke producten

Gewone huishoudelijke producten kunnen de afwerklaag beschadigen en zelfs de slijtlaag van je PVC vloer aantasten. Gebruik voor het lichtvochtig afnemen van je vloer een door ons of de fabrikant geadviseerd schoonmaak middel.

Razendsnel een offerte ontvangen?

Wil je snel een offerte ontvangen? Bel 0251-83 28 24 en je ontvangt direct en vrijblijvend een scherpe prijs! ontvang je liever een offerte per e-mail? Vul dan onderstaand offerte formulier in.

Waardering van onze klanten